PINDAH WEBSITE BARU

Salam bahagia kepada semua pengunjung blog ini, semoga anda semua berada di bawah naungan Allah SWT. Untuk Pengetahuan semua blog Ustaz Nor Amin ini telah berpindah ke website baru bermula awal bulan Februari 2014. Jadi segala artikel dan maklumat baru diupdate di sana.


Jom Ziarah Web baru ustaz

Klik Sini

Smart Hijrah

Monday, December 28, 2009

Borang Submit Your Link


Selamat Datang ke Blog Ustaz Nor Amin, untuk mendaftar blog anda, sila isikan borang pendaftaran online. Selepas menghantar borang, salin kod Html banner Blog Ustaz Nor Amin dan letak di bahagian sisi atau mana-mana tempat dalam blog anda. Pastikan Nama Blog adalah nama yang mahu diletakkan di dalam senarai. Blog anda akan dimasukkan ke dalam senarai selepas admin membuat semakan. Bagi yang telah tersenarai, sila terus letak kod Html banner Blog Ustaz Nor Amin di blog anda. Blog anda akan tersenarai selewat-lewatnya dalam masa dua minggu bekerja. Isikan maklumat yang dikehendaki dalam borang permohonan di bawah ini.



Code HTML Blog Ustaz Nor Amin
Banner Tukar Link

40 comments :

  1. salam sejahtera buat ustaz...
    pak long berminat memansang baner tu kat blog pak long...

    ni link blog pak long..
    http://paklongsifu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ass Ustaz Nor Amin.., kita tukar link yuk???

    http://ujie-caprone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam Ustaz... nice blog... add saya ek.. http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  4. salam ustaz...http://iklanpercuma1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam ustaz. saya dah add blog ustaz kat blog saya. add saya gak ek http://telekungsutrasulam.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam ya pak ustaz..
    salam kenal juga semuany

    ReplyDelete
  7. salam ustaz ini link blog ana

    http://tintamujahid90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. asalamualaikum ustaz..,
    sy nak tahu macam mane nak bwt tv online dan surat khabar online??.,,
    terima kasih ustaz...,,

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ustaz,
    ni blog saya:
    http://faridatulliana.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Saya dah add link ustaz...link saya juga yea. Terima kasih.

    ReplyDelete
  11. salam ustaz...sy dh add banner ustaz ke blog sy. sila la ke blog sy utk amik banner sy k...tq.
    http://4allsolution.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. salam...anda semua sy minta klik http://4allsolution.blogspot.com/ & jd follower sy. Sy akan follow up kemudian...tq & good Luck

    ReplyDelete
  13. assalamu alaikum ustaz, semoga ummat islam bisa bersatu dan menjadi ummat yang rahmatan lil alamin.

    ReplyDelete
  14. salam ustaz. Saya link blog ustaz di page saya ya. Terima Kasih~

    http://eyla-comtesse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. terima kasih atas kerjasama ustaz. Saya dah letakkan banner ustaz di blog saya.

    ReplyDelete
  16. salam ustaz...blog ustaz sudah siep dilink :)

    http://truskemata.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. salam ustaz.. ini link blog saya http://feedyoursoul84.blogspot.com/ sila add saya ustaz saya akn add link blog ustaz serta banner dlm mse terdekat nt. bsme kita brjuang dan brdkwah menegakkan agama Allah yg maha suci ini...

    ReplyDelete
  18. salam ustaz, ni link blog saya http://azglobalresources.blogspot.com/..

    diharap kita boleh bekerjasama dalam perniagaan demi merancakkan lagi ekonomi orang Islam..insysAllah

    ReplyDelete
  19. salam..
    da copy...
    syukran ustaz..

    ReplyDelete
  20. saya da masukkan banner ustaz... salam ziarah

    http://ramadhan1985.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. salam, ustaz saya dah linkkan blog ustaz kat ruang banner / link VIP blog di Blog Naib Ketua PKR Cabang Lenggong dan link blog ni ialah http://nketuapkr-lenggong.blogspot.com/ tq ustaz

    ReplyDelete
  22. salam ustaz, saya memohon agar link blog Mazha 2010 dipaparkan di blog Ustaz yg hebat dan interaktif ini. Saya dah linkkan banner ustaz kat blog saya dlm pages BannerVIP/Exchange. Link blog Mazha 2010 ialah

    http://mazha-2010.blogspot.com/

    di atas jasa baik ustaz saya rakamkan ribuan terima kasih

    ReplyDelete
  23. salam..

    blog sy http://cahayanugerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Assalam.. dah share link ustaz..
    thanks..

    jemput ke blog yg tak seberapa yea..
    http://nazz-ace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. dah add banner ustaz.

    http://fatimaazzehramuslimahcloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Salam,

    Saya sudah add banner ustaz.

    http://www.mohdramli.com

    ReplyDelete
  27. salam ust..add link ana http://addin77.blogspot.com..blog ustaz telah di addkan..

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum ana dari Indonesia ustadz. salam kenal

    ReplyDelete
  29. salam ustaz..

    semoga ustaz sekeluarga senantiasa didalam lindugiNYA...

    Saya berminat dan tertarik dengan blog ustaz dan ingin memasang banner ustaz didlm blog buruk sy...:)) link saya

    http://bidadarijelita.blogspot.com/
    terima kaseh,

    ReplyDelete
  30. ASSALAM USTAZ..
    Sy pun nak pasang banner ustaz....

    link : hppt://nadzarahal-habsyi.blogspot.com

    TQ

    ReplyDelete
  31. Assalamu'alaikum wr wb Ustad, Salam kenal dan Saling Silaturahim.
    Kunjungan Perdana.

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum,saya nak letak banner ustaz
    my link:http://mummyizz.blogspot.com/

    t.kasih

    ReplyDelete
  33. Semakin cantik blog ustat ni,dari blogspot sudah ada domain .com

    ReplyDelete
  34. salam
    saya amek dan post dekat side bar blog saya
    http://sayaluvvanilla3.blogspot.com/
    jemput lahh datang
    terima kasih :P

    ReplyDelete
  35. salam

    http://notamengajarbelajar.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PEMBACA

PENGIKUT BLOG