PINDAH WEBSITE BARU

Salam bahagia kepada semua pengunjung blog ini, semoga anda semua berada di bawah naungan Allah SWT. Untuk Pengetahuan semua blog Ustaz Nor Amin ini telah berpindah ke website baru bermula awal bulan Februari 2014. Jadi segala artikel dan maklumat baru diupdate di sana.


Jom Ziarah Web baru ustaz

Klik Sini

Smart Hijrah

Monday, December 28, 2009

Borang Submit Your Link


Selamat Datang ke Blog Ustaz Nor Amin, untuk mendaftar blog anda, sila isikan borang pendaftaran online. Selepas menghantar borang, salin kod Html banner Blog Ustaz Nor Amin dan letak di bahagian sisi atau mana-mana tempat dalam blog anda. Pastikan Nama Blog adalah nama yang mahu diletakkan di dalam senarai. Blog anda akan dimasukkan ke dalam senarai selepas admin membuat semakan. Bagi yang telah tersenarai, sila terus letak kod Html banner Blog Ustaz Nor Amin di blog anda. Blog anda akan tersenarai selewat-lewatnya dalam masa dua minggu bekerja. Isikan maklumat yang dikehendaki dalam borang permohonan di bawah ini.



Code HTML Blog Ustaz Nor Amin
Banner Tukar Link

46 comments :

  1. salam sejahtera buat ustaz...
    pak long berminat memansang baner tu kat blog pak long...

    ni link blog pak long..
    http://paklongsifu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ass Ustaz Nor Amin.., kita tukar link yuk???

    http://ujie-caprone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Salam Ustaz... nice blog... add saya ek.. http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  4. salam ustaz...http://iklanpercuma1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam ustaz. saya dah add blog ustaz kat blog saya. add saya gak ek http://telekungsutrasulam.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam ya pak ustaz..
    salam kenal juga semuany

    ReplyDelete
  7. salam ustaz ini link blog ana

    http://tintamujahid90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. asalamualaikum ustaz..,
    sy nak tahu macam mane nak bwt tv online dan surat khabar online??.,,
    terima kasih ustaz...,,

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ustaz,
    ni blog saya:
    http://faridatulliana.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Saya dah add link ustaz...link saya juga yea. Terima kasih.

    ReplyDelete
  11. salam ustaz...sy dh add banner ustaz ke blog sy. sila la ke blog sy utk amik banner sy k...tq.
    http://4allsolution.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. salam...anda semua sy minta klik http://4allsolution.blogspot.com/ & jd follower sy. Sy akan follow up kemudian...tq & good Luck

    ReplyDelete
  13. assalamu alaikum ustaz, semoga ummat islam bisa bersatu dan menjadi ummat yang rahmatan lil alamin.

    ReplyDelete
  14. salam ustaz. Saya link blog ustaz di page saya ya. Terima Kasih~

    http://eyla-comtesse.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. terima kasih atas kerjasama ustaz. Saya dah letakkan banner ustaz di blog saya.

    ReplyDelete
  16. salam ustaz...blog ustaz sudah siep dilink :)

    http://truskemata.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. salam ustaz.. ini link blog saya http://feedyoursoul84.blogspot.com/ sila add saya ustaz saya akn add link blog ustaz serta banner dlm mse terdekat nt. bsme kita brjuang dan brdkwah menegakkan agama Allah yg maha suci ini...

    ReplyDelete
  18. salam ustaz, ni link blog saya http://azglobalresources.blogspot.com/..

    diharap kita boleh bekerjasama dalam perniagaan demi merancakkan lagi ekonomi orang Islam..insysAllah

    ReplyDelete
  19. salam..
    da copy...
    syukran ustaz..

    ReplyDelete
  20. saya da masukkan banner ustaz... salam ziarah

    http://ramadhan1985.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. salam, ustaz saya dah linkkan blog ustaz kat ruang banner / link VIP blog di Blog Naib Ketua PKR Cabang Lenggong dan link blog ni ialah http://nketuapkr-lenggong.blogspot.com/ tq ustaz

    ReplyDelete
  22. salam ustaz, saya memohon agar link blog Mazha 2010 dipaparkan di blog Ustaz yg hebat dan interaktif ini. Saya dah linkkan banner ustaz kat blog saya dlm pages BannerVIP/Exchange. Link blog Mazha 2010 ialah

    http://mazha-2010.blogspot.com/

    di atas jasa baik ustaz saya rakamkan ribuan terima kasih

    ReplyDelete
  23. salam..

    blog sy http://cahayanugerah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Assalam.. dah share link ustaz..
    thanks..

    jemput ke blog yg tak seberapa yea..
    http://nazz-ace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. dah add banner ustaz.

    http://fatimaazzehramuslimahcloset.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Salam,

    Saya sudah add banner ustaz.

    http://www.mohdramli.com

    ReplyDelete
  27. salam ust..add link ana http://addin77.blogspot.com..blog ustaz telah di addkan..

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum ana dari Indonesia ustadz. salam kenal

    ReplyDelete
  29. salam ustaz..

    semoga ustaz sekeluarga senantiasa didalam lindugiNYA...

    Saya berminat dan tertarik dengan blog ustaz dan ingin memasang banner ustaz didlm blog buruk sy...:)) link saya

    http://bidadarijelita.blogspot.com/
    terima kaseh,

    ReplyDelete
  30. ASSALAM USTAZ..
    Sy pun nak pasang banner ustaz....

    link : hppt://nadzarahal-habsyi.blogspot.com

    TQ

    ReplyDelete
  31. Assalamu'alaikum wr wb Ustad, Salam kenal dan Saling Silaturahim.
    Kunjungan Perdana.

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum,saya nak letak banner ustaz
    my link:http://mummyizz.blogspot.com/

    t.kasih

    ReplyDelete
  33. Semakin cantik blog ustat ni,dari blogspot sudah ada domain .com

    ReplyDelete
  34. salam
    saya amek dan post dekat side bar blog saya
    http://sayaluvvanilla3.blogspot.com/
    jemput lahh datang
    terima kasih :P

    ReplyDelete
  35. salam

    http://notamengajarbelajar.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. Adakah anda memerlukan pinjaman jangka panjang atau pendek yang cepat dengan kadar faedah yang agak rendah serendah 2%? Kami menawarkan pinjaman perniagaan, pinjaman peribadi, pinjaman rumah, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, penyatuan hutang

    e.t.c. pinjaman tidak kira skor anda, Jika ya hubungi kami melalui E-mel: howardfreeseloanlender@gmail.com Isi Borang Permohonan Pinjaman Di bawah Nama ............ Jumlah Diperlukan ........ Tempoh ... .......
    Negara ............ pendapatan Bulanan ....... Umur ............. Nombor telefon ........ Seks ... E-mel .............. ................ Rancangan Perniagaan / Penggunaan Pinjaman: ....... Memohon sekarang ini e-mel:
    howardfreeseloanlender@gmail.com Regards Panas Howard Freese

    ReplyDelete
  37. Assalammualaikum Ustaz

    Baru baru ini istri sy mahu menunaikan umrah dng wangnya sendiri tetapi sy tak cukup wang utk ikut. Dia menawarkan wangnya utk sy ikut tapi sy menolak sbb khuatir kemudian hari dia akan mengungkit kembali. Sepanjang perkahwinan sy selalunya jika ada perseliaihan faham pasti dia seringkali ungkit soal wang. Oleh iti ay menolak tawarannya utk kebaikan mase depan. Sy izinkan dia pergi bersama rakan2 wanitanya.

    soalan ke 2. Istri sy telah berangkat ke mekah hari rabu dan bila sampai jeddah dan mekah dia ad kirim kabar sms dan telefon. Tetapi selepas itu sampai sekarang tiada lg kabar darinya walaupun sy dh cuba sms. Soalannya adakah harus bagi istri bermusafir utk mengirim kabar dari masa ke semasa kepada suami? Terima kasih Ustaz.

    ReplyDelete
  38. Do you need a loan, this is the right place for you to
    loan of an amount that you are looking Obtener. The low interest rate is 3% rate and my company's offer of $ 50,000 million to $ 100 million. This
    Our contact e-mail if you (urgentloan22@gmail.com) What
    urgent to apply for the loan. Bellow is the loan
    application form shape of the borrower to complete and
    When appling return for the loan in our company.

    ReplyDelete
  39. I am Mrs.Juliet Quin from usa, i received my loan of $48,000 in my account on 21-4-2015 from Purva Firm, and i promised to advertise their Firm to all loan seekers round the world, contact them now email: (creditloan11@gmail.com) +918376918351

    ReplyDelete
  40. My name is Courtney Bieneman, a citizen of USA; am 41 years of age.. I want to use this medium to inform you all about the goodness of the lord for finally leading me to a really and genuine loan lender named Dr Purva Sharegistry, the managing director of Purva Sharegistry Loan Company after been scammed by other fake lenders, i was hopeless and didn't know who to trust while he came and put a great smile on my face at my greatest surprise. Anyone of you that have also been a victim of scam, you should bother no more cos, i have bring you good news and the only lender you can trust, just contact them now via email: (urgentloan22@gmail.com) for more info on how to get your loan. And once again thanks be to Dr Purva Sharegistry for giving me a loan of 154,000.00 USD...

    ReplyDelete
  41. Salam dari Tokelau! Jangan jatuh untuk pinjaman dalam talian, ia adalah perangkap!

    alexander@themissinglink.tk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PEMBACA

PENGIKUT BLOG