PINDAH WEBSITE BARU

Salam bahagia kepada semua pengunjung blog ini, semoga anda semua berada di bawah naungan Allah SWT. Untuk Pengetahuan semua blog Ustaz Nor Amin ini telah berpindah ke website baru bermula awal bulan Februari 2014. Jadi segala artikel dan maklumat baru diupdate di sana.


Jom Ziarah Web baru ustaz

Klik Sini

Smart Hijrah

Saturday, January 23, 2010

Sultan Johor Mangkat


JOHOR BAHRU: Sultan Johor, Almutawakkil Alallah Sultan Iskandar Ibni Almarhum Sultan Ismail, 77, yang memerintah Johor hampir tiga dekad, mangkat pada jam 7.15 malam tadi iaitu 23 Januari 2010 hari Jumaat selepas dimasukkan ke Hospital Pakar Puteri di sini kerana gering.

Kemangkatan baginda diumumkan oleh Menteri Besar Johor, Datuk Abdul Ghani Othman di Pejabat Kerajaan Negeri, Bukit Timbalan, kira-kira jam 11.30 malam tadi.

Mari kita sama-sama mensedekahkan Al-Fatihah kepadanya, mudah-mudahan Sultan Johor dicucuri rahmat dari Allah swt.

2 comments :

  1. Salam ustaz.
    Al fatiha untuk sultan Johor.
    Alhamdulillah ustaz, 7 semuanya. Rancang kurang dari itu, rezeki datang kita sambut penuh syukur. Macam2 karenah terutama yang lelaki tu ustaz. Apapun anak adalah titipan Allah, pinjaman sementara..penghibur dan pembawa damai. Laman ustaz sangat menarik. Tahniah pengisian yang tidak sia-sia. amat bermanfaat.

    ReplyDelete
  2. Salam etuza, terima kasih bagi komen kat sini, saya doakan semoga etuza dibanyakkan rezeki dan memperolehi anak-anak yang soleh dan solehah, memperbanyakkan zuriat Islam adalah sunnah Nabi Muhammad SAW, teruskan tanggungjawab anda, saya mendoakan semoga Allah memberikan kekuatan kepada anda dan dibanyakkan rezeki anda dan anak-anak anda

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PEMBACA

PENGIKUT BLOG