PINDAH WEBSITE BARU

Salam bahagia kepada semua pengunjung blog ini, semoga anda semua berada di bawah naungan Allah SWT. Untuk Pengetahuan semua blog Ustaz Nor Amin ini telah berpindah ke website baru bermula awal bulan Februari 2014. Jadi segala artikel dan maklumat baru diupdate di sana.


Jom Ziarah Web baru ustaz

Klik Sini

Smart Hijrah

Thursday, March 24, 2011

Kursus Pengurusan Jenazah IKM JB

Salam kepada semua, baru-baru ini Unit Pengajian Islam dan kerjasama AJK perlaksanaan Kursus Pengurusan Jenazah (PEJAM) Institut Kemahiran MARA Johor Bahru mengadakan Kursus Pengurusan Jenazah kepada semua pelajar semester 2 IKM JB.. Alhamdulillah semua aktiviti atau tentetif yang dirancangkan berjalan dengan lancar dan berjaya mencapai objektifnya. Terima kasih juga kepada semua yang terlibat dalam kursus tersebut dari mula hingga akhir. Semoga kerja anda semua mendapat ganjaran pahala yang setimpal dari Allah SWT. Di sini saya masukkan gambar-gambar kursus yang dijalankan untuk tontonan semua.2 comments :

 1. salam ustaz minta izin utk sharekan link ini

  kami ada mengeluarkan product tempat mandi jenazah untuk orang islam.

  bahagian tempat mandi jenazah boleh di alih bagi tujuan untuk senang di cuci.Besi boleh di letakkan di penjuru bagi tujuan senang di angkat.

  terdapat lubang salur air di bawah takung untuk tujuan pembersihan.

  berminat sila call atau sms Alam 019 6908787

  harga RM 2800 termasuk penghantaran percuma sekitar lembah kelang. sila layari www.mudah.my/alamfiber utk gambar produk.

  sesuai untuk masjid dan surau juga pada syarikat atau individu yang ingin membuat amal derma dan wakaf

  ReplyDelete
 2. Assalam ustaz.sy ada terbaca blog mengenai pengurusan jenazah.sy ingin belajar bab ini insyaAllah.boleh nasihatkan bgmna? Buat pengetahuan ustaz,sy menjaga ibu yg sedang sakit. Sy berniat utk belajar ilmu pengurusan jenazah, mandikan jenazah krn ingin berkhidmat+berjasa sepenuhnya kpd mak sy. Hrp ustaz dpt bantu. Hanya Allah dpt berikan ganjaran terbaik buat ustaz sekeluarga, InsyaAllah.TQ

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KOMEN PEMBACA

PENGIKUT BLOG